Infinity pool
Home Infinity pool

Creëer een plek van pure luxe en ontspanning dankzij je eigen infinity pool

Klinkt een luxueus en verfijnd zwembad jou als muziek in de oren? Wil je graag een zwembad dat perfect aansluit bij de uitstraling van je tuin en opgaat in de omgeving? Vrienden en familie ontvangen in stijl? Het kan allemaal met een infinity pool van A-quality. 

Benieuwd hoe jouw toekomstig droomzwembad eruit kan zien? Kom ons modelzwembad ontdekken.

Wat maakt ons anders?

A-Quality, jouw kwalitatieve zwembadbouwer

buitenzwembad op maat dankzij Limburgs vakmanschap

Limburgs vakmanschap

Wij bouwen met veel plezier mee aan jouw zwembaddroom. Dat mag je gerust letterlijk nemen want wij vervaardigen alle buitenzwembaden volledig zelf in ons Limburgs atelier. Zo garanderen we steeds de hoogste kwaliteit en een snel realisatieproces. 

aquality-5898

Zo groot als je wil

Bij A-Quality is geen idee ons te gek. Wil je graag een extra lange infinity pool? Of ben je eerder beperkt in ruimte? Wij kleuren ook buiten de lijntjes en houden ons niet enkel aan standaardafmetingen. Zo realiseren we jouw zwembaddroom, groot en klein. 

Persoonlijke service bij een zwemabdrenovatie

Persoonlijke service

Een persoonlijke aanpak staat bij ons steeds centraal. Daarom staat bestuurder Kevin je gedurende het volledige project bij.  Van de productie tot de plaatsing en van de kleinste afwerking tot het onderhoud. Je hebt steeds één vaste contactpersoon.

Heb je vragen over onze infinity pools?

We leggen de verschillende mogelijkheden graag in detail aan je uit.

Kinderen die spelen in een infinity pool

Infinity pool

Een visuele parel in je tuin

Infinity pools of overloopzwembaden blijven aan populariteit toenemen en we begrijpen waarom. Bij dit zwembadtype wordt een visueel effect gecreëerd waarbij het lijkt alsof er geen rand is en het water dus overloopt. Dit maakt het een uiterst stijlvolle en luxueuze optie waarvan je eindeloos kan genieten. 

Zwembadverwarming

Je infinity pool efficiënt & energiezuinig verwarmen?

A-Quality beschikt over de nodige technische kennis om verschillende innovatieve en energiezuinige verwarmingstechnieken (zoals warmtepompen, zonnepanelen …) af te stemmen op jouw noden en wensen. Zo verwarm jij je zwembad tussen april en oktober zo goed als gratis.

Benieuwd hoe jij je infinity pool GRATIS kan verwarmen met een warmtepomp?

Bestuurder Kevin vertelt je graag meer over de verschillende mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. 

Eigen productie

A-Quality plaatst niet alleen zwembaden, we maken ze ook volledig zelf.

In ons atelier in Zonhoven hebben we een uitgebreid machinepark om alle zwembadkuipen op maat te produceren. Aangezien we het productieproces volledig zelf in handen hebben, kunnen we steeds de hoogste kwaliteit garanderen, de totaalkost laag houden en een juiste timing garanderen.

A-Quality staat dus voor een totale ontzorging. Ontwerp, productie, grondwerken, plaatsing, afwerking, onderhoud: we doen het allemaal. 

Zwembadrealisaties

Laat je inspireren door onze projecten

Wil jij ook graag je eigen infinity pool?

Laat ons samen jouw zwembaddroom realiseren.

Kom snel langs om ons modelzwembad te ontdekken en ons alles te vertellen over jouw noden en wensen.